Κατάθεση-σοκ φοιτήτριας για τον βιασμό της

Τι ανέφερε στους αστυνομικούς για το μαρτύριό της

Συγκλονίζει η κατάθεση της νεαρής φοιτήτριας που έζησε τον πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του 52χρονου στο ημιυπόγειο- κολαστήριο της οδού Όθωνος στη Δάφνη…

Παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη, βρήκε το κουράγιο μία μέρα μετά την απελευθέρωσή της να περιγράψει στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που βίωσε. «Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είδαν το βίντεο που έχει καταγράψει ο δράστης, και το οποίο περιλαμβάνει όλες τις σκηνές κακοποίησης και τα βασανιστήρια που υπέστη η νεαρή κοπέλα. «Φρίκη!» είναι η λέξη με την οποία περιγράφουν τα όσα είδαν.

Μάλιστα από το βίντεο φαίνεται ότι ο 52χρονος δεν σταματούσε λεπτό να την κακοποιεί φρικτά, τόσο σεξουαλικά όσο και βιαιοπραγώντας εις βάρος της με δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπό της και σε όλο της το σώμα.

Σχετικά άρθρα