Καταιγίδα με το iPhone 6

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Counterpoint, το Galaxy S5 υπήρξε ο πρώτος επιλαχών – πίσω από το iPhone 5s – σταθερά για πάνω από 5 μήνες, αλλά καθώς πλησίαζε ήρθε η καταιγίδα του iPhone 6. Η πτωτική τάση της τιμής του Galaxy S5 είναι αρκετά συγκρατημένη σε σύγκριση με την καμπύλη διάβρωσης των τιμών προηγούμενων μοντέλων, όπως τα Galaxy S4 και S3. Galaxy Note 3 και Galaxy S4 είναι επίσης στην top 10 λίστα, αλλά η Apple είναι πιο ισχυρή, με όλα τα 4 μοντέλα της στην πρώτη δεκάδα, ανάμεσα στα οποία και το iPhone 5c.

Η Xiaomi έχει δύο μοντέλα στο top 10, τα Mi3 και Redmi Note. Το για μεγάλο χρονικό διάστημα bestseller Redmi 1S είναι ακριβώς έξω από τη λίστα. Το Motorola Moto G μπήκε στο top 10 για πρώτη φορά, καθώς πάει καλά σε κάθε μεγάλη αναδυόμενη αγορά. Ακριβώς έξω από το top 10 είναι και το G3 της LG, που την βοήθησε να επιστρέψει στην κερδοφορία κατά το τρίτο τρίμηνο του 2014, αλλά και τα Huawei Honor 6 και Ρ7, καθώς και το Galaxy S5 mini.

πηγή: nextsmartphone.gr

Σχετικά άρθρα

Η απόλυτη ηδονή στον αέρα! (videos)

Πολλοί θα ενθουσιαστούν. Αλλοι ίσως τρομοκρατηθούν και μόνο στην ιδέα. Ανεξαρτήτως των πιθανών αντιδράσεων, τα παράθυρα στα αεροπλάνα στο μέλλον θα εξαφανιστούν και οι επιβάτες θα έχουν θέα στο… κενό, βλέποντας τι συμβαίνει έξω από το αεροσκάφος σαν να είχαν φτερά και να πετούσαν μόνοι τους! Στο αεροπλάνο του μέλλοντος – το οποίο σχεδίασε ο […]