Καθηγητής-μαθήτρια σεξ στο θρανίο! (video)

Απίστευτο video!

Ένας καθηγητής σε πανεπιστήμιο στην Κίνα φαίνεται ότι ήθελε να βοηθήσει την «αδύναμη» στα μαθήματα φοιτήτρια και έμεινε μαζί της στην αίθουσα μετά το τέλος των μαθημάτων…

Στο πανεπιστήμιο της πόλης Τσανγκζού, στην Κίνα, ένας καθηγητής έκανε σεξ με φοιτήτρια μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. Η απίστευτη σκηνή καταγράφηκε από άγνωστο χρήστη, όπως δείχνει το επίμαχο video, με το κινητό του χρήστη, ο οποίος πρέπει να στεκόταν στο παράθυρο της αίθουσας!

Το video έχει διάρκεια 45 δευτερόλεπτα και δείχνει έναν καθηγητή του πανεπιστημίου να κάνει σεξ με μια φοιτήτρια, η οποία είναι γυμνή, ξαπλωμένη επάνω σε θρανίο και έχει βάλει τα πόδια της στους ώμους του καθηγητή. Στο βίντεο δεν ακούγεται ήχος, αλλά και μόνο η εικόνα ήταν αρκετή για να γίνει viral, όταν ο άγνωστος χρήστης το ανάρτησε στο Weibo, το αντίστοιχο του Twitter στην Κίνα.

Τα σχόλια των χρηστών για το βίντεο ήταν πολλά και κάποιοι χαρακτήρισαν μεν τον καθηγητή «ηλίθιο» που επέλεξε την αίθουσα του πανεπιστημίου για να κάνει σεξ, αλλά, παράλληλα, αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τραβάει κρυφά μια τέτοια σκηνή και να την αναρτά στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα διενεργείται έρευνα για παράβαση του κώδικα συμπεριφοράς εκ μέρους του καθηγητή.

https://www.youtube.com/watch?v=HTbs1LVelHc

Σχετικά άρθρα

Η πρώτη πίτσα που τρώγεται μαζί με το κουτί της!

Στη Νέα Υόρκη μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αυτό το γνωρίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στην πόλη και όπως φαίνεται στοχεύουν διαρκώ στο να επεκτείνουν τα όρια του «κάνω τα πάντα». Ένας καταστηματάρχης πιτσαρίας σκέφτηκε και έφτιαξε την πρώτη πίτσα που τρώγεται με το… κουτί της.Η πιτσαρία Vinnie’s 200 βήματα από τον σταθμό Bedford Avenue, ανθεί πουλώντας […]