Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου που δεν φορούσε μάσκα

Χαμός στην Κρήτη

Χειροδικία καθηγήτριας σε βάρος ενός μαθητή σε γυμνάσιο της Κρήτης κατήγγειλε ο πατέρας του ανηλίκου.
Σάλος επικρατεί στην Κρήτη και για την ακρίβεια στο Ηράκλειο, έπειτα από ένα περιστατικό χειροδικίας μιας καθηγήτριας Γυμνασίου σε έναν μαθητή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού, η καθηγήτρια μετά το διάλειμμα που είχε προηγηθεί είπε στο παιδί να βάλει την μάσκα του για τον κορωνοϊό. Εκείνος σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του της απάντησε: «κυρία, μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα».

Η αντίδραση της καθηγήτριας ήταν να τον χαστουκίσει αρχικά λέγοντας του στην συνέχεια: «Εμένα θα με ακούς». Έπειτα από το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί ο 13χρονος αρχικά έφυγε από το σχολείο ενώ στην συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς του για το περιστατικό.

Εκείνοι με την σειρά τους μετέβησαν στο σχολείο, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό, με τους καθηγητές που βρίσκονταν στον χώρο να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Οι γονείς του ανήλικου, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να αποδοθεί δικαιοσύνη έχουν ήδη κινήσει τις σχετικές διαδικασίες. «Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές, δεν πιστεύω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί δρουν έτσι, ωστόσο δεν γίνεται το 2020 να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 13χρονου.

Σχετικά άρθρα