Κάτι αλλάζει στο Instagram

Τι ανακοίνωσε το δημοφιλές social media

O επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων χαρακτηριστικών. Το πρώτο χαρακτηριστικό που προστίθεται στην πλατφόρμα του Instagram ονομάζεται Rage Shake και θα επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν παράπονα για τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας γρηγορότερα.

Εάν λοιπόν κατά τη χρήση του Instagram παρατηρήσετε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα και δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε – όπως πολύ καλά γνωρίζετε – θα ανακινείτε τη συσκευή σας ενώ έχετε την εφαρμογή ανοιχτή και μια αναδυόμενη ειδοποίηση θα εμφανίζεται στην οθόνη σας, ρωτώντας σας εάν πήγε κάτι στραβά. Τότε θα μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα, εξηγώντας τα προβλήματα που εντοπίσατε.

Σχετικά με τη νέα λειτουργία Rage Shake, o Adam Mosseri είπε:

Μπορείτε να εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει, πώς καταλήξατε σε αυτό το μέρος, να αναφέρετε όλα τα συναισθήματα που σας έχουν προκληθεί, και θα βάλουμε κάποιον να το κοιτάξει.

Το άλλο νέο χαρακτηριστικό που κυκλοφόρησε το Instagram αφορά στη δυνατότητα διαγραφής μιας μεμονωμένης εικόνας από ένα carousel φωτογραφιών. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν συνεχώς οι χρήστες, είπε ο Mosseri, και η εταιρεία τελικά κατάφερε να τους το παρέχει.

Όταν έχετε ανοιχτό ένα carousel φωτογραφιών στην εφαρμογή, μεταβείτε στο μενού με τις τρεις κουκίδες πάνω δεξιά, πατήστε επεξεργασία, μεταβείτε στη φωτογραφία που θέλετε να αφαιρέσετε και θα δείτε ένα εικονίδιο διαγραφής πάνω αριστερά.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία carousel απευθύνεται προς το παρόν μόνο σε iOS χρήστες παγκοσμίως, αλλά στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει αμφότερα για iOS και Android.

Σχετικά άρθρα

Νέα πατέντα από την Apple (pic)

Η βιομηχανία smartphones πειραματίζεται ενεργά με τη βιομετρική ασφάλεια και τώρα προσφέρει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Πολλοί κατασκευαστές smartphones προσφέρουν την έκτης γενιάς τεχνολογία η οποία παρέχει ακόμη μεγαλύτερη περιοχή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ωστόσο, η Apple φαίνεται ότι εργάζεται σε μία τεχνολογία ακουστικής απεικόνισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, η οποία δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας Touch ID […]