Κάτι αλλάζει στο Twitter

Δοκιμάζει νέα πράγματα

Μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Tweet Take δοκιμάζει το Twitter. Αυτή θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις κάμερές τους για να προσθέτουν μια αντίδραση βίντεο ή φωτογραφίας στα retweet τους. Μέχρι στιγμής, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε iOS σε επιλεγμένους χρήστες.

Με το Tweet Take, όταν ένας χρήστης πατήσει το κουμπί retweet, η νέα δυνατότητα θα εμφανιστεί ως μια νέα επιλογή που ονομάζεται Προσφορά Tweet με αντίδραση. Όταν το επιλέξει, η κάμερα του τηλεφώνου θα ενεργοποιηθεί, επιτρέποντας στον χρήστη να εγγράψει ένα βίντεο ή να τραβήξει μια φωτογραφία ως αντίδραση στην ανάρτηση που μόλις διάβασε και αναμεταδίδει. Το εγγεγραμμένο βίντεο ή φωτογραφία θα εμφανίζεται στα χρονοδιαγράμματα των ακολούθων του χρήστη, με το tweet ενσωματωμένο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η μέγιστη διάρκεια που θα μπορούν να έχουν τα βίντεο.

Παράλληλα, το Twitter δοκιμάζει μια νέα γραμμή συνθέτη, η οποία θα βρίσκεται λίγο πάνω από την κάτω γραμμή πλοήγησης. Και αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους χρήστες iOS προς το παρόν. Στόχος της γραμμής συνθέτη είναι να διευκολύνει την προσθήκη φωτογραφιών, βίντεο και την έναρξη μιας Space συνομιλίας.

Σχετικά άρθρα