Κάτι “τρέχει” με Βασάλο – Βαλαβάνη

“Το πρώτο βήμα το έκανα εγώ…”

Βολτά στην παραλία αγκαζέ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Τι συνέβη ανάμεσά τους στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.
Μια έκπληξη περίμενε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τόσο τον Κωνσταντίνο Βασάλο όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Πρώτη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε στην καλύβα των μαχητών και πλησίασε τον παίκτη των Μαχητών, προκειμένου να του δώσει να δοκιμάσει το ρύζι με καρύδα που φτιάχνει ο Κώστας Κοκκινάκης.

Η έκπληξη δεν σταμάτησε εκεί για τον Κωνσταντίνο Βασάλο αφού οι δυό τους πήγαν για βόλτα στην παραλία και μάλιστα ο παίκτης των Μαχητών άπλωσε το χέρι του στην πλάτη της Ευρυδίκης, ενώ αυτή από την μεριά της τον έπιασε… αγκαζέ από το μπράτσο του.

«Της έχω δώσει κι εγώ φαγητό της Ευρυδίκης παλιότερα, οπότε το πρώτο βήμα το έκανα εγώ, με το να δώσω φαγητό, που δεν το συνηθίζω, αλλά με ευχαριστεί όταν βλέπω τον άλλον ότι του αρέσει αυτό που του δίνω», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στις κάμερες του Survivor.

Πρώτη φορά βλέπουμε τους δύο αυτούς παίκτες να έρχονται πιο κοντά και αναμένουμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor να δούμε αν αυτή η σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε μια στενή φιλία ή σε κάτι παραπάνω…

Θυμίζουμε βέβαια ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει σχέση και μάλιστα η σύντροφος του έχει εμφανιστεί στα social media και έχει μιλήσει για τον ίδιο και τη σχέση τους, ενώ η Μαριάννα Καλλέργη είχε αποκαλύψει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι μόνη της.

Δείτε τους και τα συμπεράσματα δικά σας:

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Comments are closed.