Κατηγορίες για την Τζολί

Με πλαστογραφημένα χαρτιά υιοθέτησε το παιδί της

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε εργαζόμενος σε φιλανθρωπική οργάνωση για την Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Mounh Sarath που εργάζεται σε φιλανθρωπική οργάνωση, πλαστογράφησε τα χαρτιά για να γίνει πιο γρήγορα η υιοθεσία του γιου της Μάντοξ. Ο Mounh Sarath έγραψε ψευδώς πως ήταν ο πατέρας του μικρού αγοριού για να επιταχυνθεί η διαδικασία υιοθεσίας και να περάσει το μικρό αγοράκι στα χέρια της Αντζελίνα Τζολί το 2003.

Αναφέρει πως παρείχε μια τοπική διεύθυνση στα χαρτιά και εξακολουθεί να θεωρείται γιος του ο 15χρονος σήμερα Μάντοξ. “Στα δικαστικά έγγραφα ο Μάντοξ εξακολουθεί να είναι γιος μου. Ποτέ δεν το ξεκαθάρισε η Αντζελίνα Τζολί. Έπρεπε να αλλάξει το όνομά του και ο μόνος τρόπος ήταν να το κάνω εγώ. Είπα ότι είναι γιος μου”.

Ο 51χρονος Sarath έχει απογοητευτεί από την Αντζελίνα Τζολί και δήλωσε στη The Sun πως θα ήταν ευτυχής αν δεν ξαναπατούσε το πόδι της στην Καμπότζη. Έδειξε το έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο στην επαρχία Battambong το 2003 που επιβεβαιώνει πως θεωρείται πατέρας του 15χρονου αγοριού.

Παρά τους ισχυρισμούς του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως η Αντζελίνα Τζολί και ο τότε σύζυγός της Μπίλι Μπομπ Θόρντον ήξεραν ότι το έκανε αυτό. Οι ισχυρισμοί του έρχονται σε μια περίοδο που η Αντζελίνα Τζολί και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ έχουν προχωρήσει σε συμφωνία για το καλό της οικογένειάς τους.

Σχετικά άρθρα