Φτηνές πτήσεις από Ελλάδα!

Σαντορίνη, Παλέρμο, Πίζα/Τοσκάνη, το Μπάρι και η Βενετία

Μία ακόμη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, η Volotea, η οποία συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, έρχεται στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” προσφέροντας περισσότερες από 60.000 αεροπορικές θέσεις για το 2015.

Η Σαντορίνη, το Παλέρμο, η Πίζα/Τοσκάνη, το Μπάρι και η Βενετία, είναι οι 5 προορισμοί που θα εξυπηρετεί η Volotea από την Αθήνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει το ισχυρό στρατηγικό ενδιαφέρον της εταιρείας στην ελληνική αγορά, στην όποια έχει διαρκή παρουσία από το 2012, έχοντας ήδη μεταφέρει περισσότερους από 190.000 επιβάτες. Η Volotea συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και ξεκινά πτήσεις από την Αθήνα» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο 2015, όπως αναφέρει το newmoney.gr, αυτός είναι ο τρίτος χρόνος πτήσεων της Volotea στην Ελλάδα και ο πρώτος που η εταιρεία θα πετάξει προς και από την Αθήνα. Από τον Απρίλιο του 2012 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει μεταφέρει περισσότερους από 190.000 επιβάτες στην Ελλάδα, πετώντας σε περισσότερα από 10 ελληνικά αεροδρόμια. Το 2015 η Volotea θα ξεκινήσει πτήσεις σε δύο ακόμη αεροδρόμια στην Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και τη Θεσσαλονίκη.

Νέα δρομολόγια από την Αθήνα

Στο εσωτερικό προς Σαντορίνη με ημερομηνία έναρξης 29 Μαΐου 2015. Η εταιρεία θα εκτελεί 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο.

Στο εξωτερικό προς:

Βενετία με ημερομηνία έναρξη 3 Απριλίου 2015. Έως 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από Απρίλιο έως Οκτώβριο

Μπάρι με ημερομηνία έναρξης 1 Ιουνίου 2015. 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.

Παλέρμο με ημερομηνία έναρξης 26 Ιουνίου 2015. 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.

Πίζα/Τοσκάνη με ημερομηνία έναρξης 29 Μαΐου 2015. 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.

Πηγή:thestival

Σχετικά άρθρα