Και άλλη μεταγραφή στο Survivor;

Τι αναφέρουν οι διαρροές

Δεν είναι μόνο η έλλειψη φαγητού που δυσχεραίνει την επιβίωση αλλά και η ψυχολογία των παικτών του Survivor που φαίνεται να επηρεάζεται από τις συνεχείς εντάσεις που επικρατούν στις ομάδες τους.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των «Διασήμων» αναμένεται να «διορθωθεί» με μετακίνηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην ομάδα των «Μαχητών», με τον ίδιο τρόπο που έφυγε ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La biri biri.

Όπως ανέφερε, «οι διαρροές εδώ και πάρα πολύ καιρό έλεγαν ότι δεν θα φύγει μόνο ένας από τους Μαχητές, αλλά θα είναι δύο οι παίκτες. Θυμάστε πριν από δύο εβδομάδες που έλεγαν η Ειρήνη αποχωρεί από το παιχνίδι γιατί είναι χάλια ψυχολογικά; Η Ειρήνη είναι χάλια ψυχολογικά αλλά όπως βλέπετε κι εσείς, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει για τους Μαχητές.

Δικές μας πληροφορίες λοιπόν και σας το λέμε πάντα με κάθε επιφύλαξη, ότι οι Διάσημοι σε μια επόμενη ψηφοφορία, το άτομο που θα στείλουν στους Μαχητές θα είναι η Ειρήνη, με την πρόφαση φυσικά, αφού η ίδια το θέλει. Το λέμε με κάθε επιφύλαξη γιατί υπάρχει και μια εκκρεμότητα για το τι θα κάνει ο Μάριος».

Σχετικά άρθρα