Καινούργιου: “Δεν έχω κάνει ακόμα το τέλειο σεξ” (video)

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν έχω κάνει ακόμα το τέλειο σεξ», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα και στο πλατό του Late Night δημιουργήθηκε σχετική αναστάτωση, αφού κάποιοι από αυτούς είναι διάσημοι.

«Εσύ έχεις απατήσει;», ήταν η επόμενη ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα. Η Κατερίνα Καινούργιου, αφοπλιστικά ειλικρινής, απάντησε: «Ναι. Θα σου πω γιατί έχω απατήσει, γιατί είχε τελειώσει. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω. Δεν του το είπα ποτέ, απλώς τον χώρισα».

Με δεδομένο ότι η παρουσιάστρια ανέφερε ότι είναι πολύ λίγοι οι πρώην της, για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

  1. Η τελειότητα είναι κάτι το υποκειμενικό. Αν είναι ανέραστη, ανοργασμική ή θέλει 5, για να ικανοποιηθεί, δεν φταίνε οι πρώην εραστές της… Το θέμα είναι πιο περίπλοκο… Ας μας πει τουλάχιστον, τί έκανε και αυτή στους πρώην της. Αν και μπορούμε να ρωτήσουμε τους ίδιους, θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και την δική τους οπτική. Δημοκρατικό δεν μπορείς να πεις…

   (μετά μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά, τη συγκεκριμένη και γενικά όποιον/α μιλάει για το τι κάνει στο κρεββάτι του;)

   υ.γ. χαχαχαα πριν που σου απάντησα, δεν είδα το βίντεο… ρε την π@υτ@ν@…

   έχεις απατήσει; Ναι έχω! του το είπες; Όχι… (λίγο πριν, τη ρωτάει, τί ψάχνει σε έναν άντρα… και λέει, να είναι ειλικρινής… κλάμα…)

    1. Και εγώ χαβαλέ κάνω αδερφέ. Όντως ο κόσμος καίγεται, αλλά με κάτι πρέπει να γελάμε… Ε, αυτές/οι μας το προσφέρουν άπλετο!

Comments are closed.