Κέρδισε 1.000.000 δολάρια με νούμερα που είδε στον ύπνο του!

Έπαιζε επί 13 χρόνια τους ίδιους αριθμούς και δικαιώθηκε

Κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερος είναι εδώ και μερικές ημέρες ένας υπερτυχερός από την Τασμανία της Αυστραλίας, ο οποίος κατάφερε να πετύχει διάνα όλους τους αριθμούς σε λοταρία της χώρας.

Αυτό, όμως που ξεπερνάει κάθε φαντασία, δεν είναι το ποσό που κέρδισε ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά ο τρόπος που εμπνεύστηκε τους τυχερούς αριθμούς, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο υπερτυχερός, πριν από 13 χρόνια, είδε στον ύπνο του τους τυχερούς αριθμούς, αποφασίζοντας έκτοτε με κάθε ευκαιρία να δοκιμάζει την τύχη του.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο «ονειροπόλος» Αυστραλός δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να επιμένει ότι ο οιωνός θα έβγαινε κάποια στιγμή αληθινός, με την επιβεβαίωση να έρχεται με θριαμβευτικό τρόπο λίγες ημέρες πριν.

«Κοίταξα τα αποτελέσματα της κλήρωσης και δεν πίστευα στα μάτια μου», ανέφερε ο υπερτυχερός, συμπληρώνοντας πως «πάντα πίστευα ότι μία μέρα, το όνειρο θα έβγαινε αληθινό και δεν σταμάτησα να παίζω ποτέ», ενώ κλείνοντας εμφανίστηκε σίγουρος ότι κάποια μέρα η τύχη θα του ξαναχαμογελάσει και θα συνεχίσει να παίζει τους ίδιους αριθμούς σε κάθε ευκαιρία.

Πηγή: bbc.com

Σχετικά άρθρα