Κι άλλος νεκρός για το Noor 1

“Κλείνουν” τα στόματα το ένα μετά το άλλο

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα στόματα για την πολύκροτη υπόθεση του «Νοοr 1», καθώς βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη κι άλλος νεκρός, Ιρανός καταζητούμενος για το πλοίο με τους δύο τόνους ηρωίνης.
Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του προφυλακισμένου Τούρκου παραπληγικού στην Αθήνα, που είχε άμεση σχέση με το ναρκοπλοίο -για το οποίο έχει ήδη προφυλακιστεί και το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης- γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πράγματα και καταστάσεις. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θέλουν ακόμα ένα βασικό εμπλεκόμενο να πέφτει νεκρός από σφαίρες στην Κωνσταντινούπολη! Πρόκειται για τον Ιρανό με το όνομα Αχμέντ Σα…, όπως αναφέρει η «Espresso».

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Σχετικά άρθρα

Απετράπη χτύπημα στο «παρά πέντε»!

Φως στις βαθύτερες πτυχές του τρομοκρατικού χτυπήματος που εκτιμάται ότι σχεδιαζόταν για τις 4 Οκτωβρίου επιχειρούν να ρίξουν οι διωκτικές αρχές. Τα ευρήματα από τη γιάφκα στο Βύρωνα που αποκάλυψαν και τελικά απέτρεψαν χτύπημα, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής. Σύμφωνα με την Αστυνομία ως φερόμενοι στόχοι εξετάζονται τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ ή κάποιοι από […]