Κι άλλος νεκρός για το Noor 1

“Κλείνουν” τα στόματα το ένα μετά το άλλο

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα στόματα για την πολύκροτη υπόθεση του «Νοοr 1», καθώς βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη κι άλλος νεκρός, Ιρανός καταζητούμενος για το πλοίο με τους δύο τόνους ηρωίνης.
Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του προφυλακισμένου Τούρκου παραπληγικού στην Αθήνα, που είχε άμεση σχέση με το ναρκοπλοίο -για το οποίο έχει ήδη προφυλακιστεί και το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης- γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πράγματα και καταστάσεις. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θέλουν ακόμα ένα βασικό εμπλεκόμενο να πέφτει νεκρός από σφαίρες στην Κωνσταντινούπολη! Πρόκειται για τον Ιρανό με το όνομα Αχμέντ Σα…, όπως αναφέρει η «Espresso».

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Σχετικά άρθρα

Χαλκιδικιώτης εκβίαζε με «ροζ» βίντεο

Σε φυλάκιση 14 μηνών και σε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ο Θ. Ε., κάτοικος Χαλκιδικής, που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα εκβίασης δύο 18χρονων κοριτσιών από την Κω, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, που απεστάλησαν στις ιστοσελίδες τους, στο facebook. Το χρονικό της υπόθεσης και οι αποκαλύψεις Η μία 18χρονη είχε αναπτύξει […]