15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κι όμως αυτό το ξενοδοχείο είναι στην Χαλκιδική!

Το Miraggio Thermal Spa Resort στην περιοχή Κάνιστρο, στο Παλιούρι, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή, 27 Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια. Είναι η επιτομή της πολυτέλειας στον χώρο του τουρισμού στη Χαλκιδική και μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών.

Ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας Ανδρέας Ραγότη, που είναι και ο βασικός επενδυτής, διάλεξε μια εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς περιοχή, στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου της Κασσάνδρας για να κάνει μία επένδυση ύψους 120 εκατ.ευρώ !

Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, η κατασκευή της πρώτης φάσης του συγκροτήματος ξεκίνησε το 2014 και σήμερα είναι έτοιμο να λειτουργήσει με 304 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα εξ αυτών με ιδιωτική πισίνα. Η δεύτερη φάση της επένδυσης περιλαμβάνει τη δημιουργία οικισμού 150 παραθεριστικών κατοικιών, οι οποίες θα διατεθούν κυρίως προς πώληση.

Η μαρίνα δημιουργεί νέα εποχή στη Μεσόγειο

Αιχμή του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος του Miraggio Thermal Spa Resort είναι η υπερσύγχρονη μαρίνα για την οποία η εταιρεία συνεργάστηκε με το ΑΠΘ! Διαθέτει την μεγαλύτερη προβλήτα στο είδος της στην Ελλάδα, συνολικού μήκους 110 μέτρων και η εταιρεία συνεργάστηκε για την κατασκευή του με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Η μαρίνα θα μπορεί να φιλοξενεί 81 σκάφη, έως 40m σε μήκος, και θα παρέχει ασφάλεια όλο το 24ωρο, ενώ θα υπάρχει εστιατόριο θαλασσινών και cafe.

Όπως ανέφερε στο SuperyachtNews.com ο διευθυντής της μαρίνας, Κωνσταντίνος Δέδες, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον βραχυπρόθεσμο ελλιμενισμό των σκαφών, ώστε οι επισκέπτες να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις της μαρίνας και κάνοντας χρήση των υπηρεσιών μεταφοράς του ξενοδοχείου ή του ελικοδρομίου να μετακινούνται προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία εξάλλου έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους λάτρεις της Ιστιοπλοΐας!

Το πολυτελές περιβάλλον του Miraggio σκοπεύει να δημιουργήσει μια νέα εποχή στις μαρίνες της Μεσογείου με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες μια πληρέστερη εμπειρία σύνδεσης.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, το Miraggio αποτελείται από 300 ευρύχωρα δωμάτια με πλούσιο, σύγχρονο ντιζάιν και επίπλωση με ενσωματωμένη τη σύγχρονη τεχνολογία, εκ των οποίων τα 240 θα έχουν θέα στον Τορωναίο κόλπο, και τα 48 θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.

Το μέγεθος των δωματίων κυμαίνεται από 36 τ.μ.έως 90 τ.μ. και η τιμή του πλέον οικονομικού στην low season ξεκινάει από τα 165 ευρώ με πρωινό και του πιο πολυτελούς να φθάνει στην high season σε 1.620 την βραδιά.

Το Myrthia Thermal Spa έκτασης 3.000τ.μ. αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα ευεξίας της Μεσογείου. Αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα του κεντρικού κτιρίου του Miraggio Thermal Spa Resort και η χρήση φυσικών υλικών στην κατασκευή και την διακόσμηση προσδίδει αρμονία και πολυτέλεια. Από το 2017 θα καλύπτει επιφάνεια 5.000 τ.μ. σε τρία επίπεδα.

Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα 4 ξεχωριστές πισίνες με ιαματικά νερά από την περιοχή καθώς και μια σουίτα με ιαματικά λουτρά, μια φινλαδνική σάουνα, σάουνα με βότανα και δύο ντους εμπειρίας. Λειτουργούν περισσότερα 10 εστιατόρια και bar, ενώ υπάρχουν ειδικοί χώροι για την απασχόληση των παιδιών καθώς και για αθλητικές δραστηριότητες.

Η πληρότητα τον μήνα Ιούνιο φθάνει ήδη το 60% με τουρίστες κυρίως από τις αγορές της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ρωσίας.

miragio-5

πηγή: thestival.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα