Κιλκίς: Η Αστυνομία βρήκε… δάσος κάνναβης

Υπήρξε και σύλληψη

Ένα «δάσος» από κάνναβη εντόπισαν οι αστυνομικοί σε περιοχή του Κιλκίς και συνέλαβαν δύο Αλβανούς, ενώ αναζητείται συνεργός τους. Η φυτεία αποτελούνταν από 1.431 δενδρύλλια κάνναβης και καλλιεργούνταν από τους δράστες σε δασώδη περιοχή του Κιλκίς, μέσα σε πυκνή βλάστηση, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να εκχερσώσουν ένα σημείο.

Τα δενδρύλλια ήταν ύψους έως ενός μέτρου και εκριζώθηκαν, ενώ και κατασχέθηκαν ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 955 γραμμαρίων που βρέθηκε μέσα σε σκηνή που είχαν τοποθετήσει στην περιοχή.

dendryllia1.jpg
Οι συλληφθέντες στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν ωστόσο, μετά από αναζητήσεις, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου περιπολίας «Ice» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα. Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα, κινούμενοι προς το μέρος των αστυνομικών, ωστόσο ακινητοποιήθηκε το όχημα και συνελήφθη ο οδηγός, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε πεζός.

Σε χώρο πλησίον του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 6 φυσίγγια. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Ο δεύτερος συλληφθείς εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο σπίτι του, σε κοντινή περιοχή, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και μία φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα