Κίνηση και… ταλαιπωρία για Χαλκιδική!

Ταξίδι για… γερά νεύρα!

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που ταξιδεύουν προς την κοντινή Χαλκιδική για το σαββατοκύριακο. Η έξοδος ξεκίνησε σήμερα από νωρίς και συνεχίζεται και αυτή την ώρα, με χαμηλές ταχύτητες και μποτιλιάρισμα.

Συγκεκριμένα, η κίνηση είναι αυξημένη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, στο ύψος του Cosmos αλλά και στην ανηφόρα της Καρδίας.

Χαμηλές είναι οι ταχύτητες και στην περιφερειακή οδό της πόλης, στο ρεύμα προς ανατολικά, από το ύψος του τούνελ της Τούμπας, ενώ για… γερά νεύρα αποδεικνύεται και η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, με αυξημένη κίνηση από τον Φοίνικα μέχρι το ΙΚΕΑ και από τα Πράσινα Φανάρια μέχρι και το αεροδρόμιο.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και κατά μήκος των «ποδιών» της Χαλκιδικής. Στο πρώτο πόδι, οι ταχύτητες είναι ιδιαίτερα χαμηλές στο ύψος της Ποτίδαιας, καθώς και στην Καλλιθέα και την Κρυοπηγή.

Στο δεύτερο πόδι, η κίνηση είναι αυξημένη από τη Γερακινή, ενώ τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν στο φανάρι της Νικήτης.

Σχετικά άρθρα

Στουρνάρας: “Όχι σε μείωση των μισθών και κύριων συντάξεων”

“Όχι» σε μείωση των μισθών και κύριων συντάξεων, «όχι» σε αύξηση φόρων και «όχι» σε ενδεχόμενο νέου ασφαλιστικού, είναι οι δεσμεύσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τις οποίες διατυπώνει σήμερα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επενδυτής». Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ο κ. Στουρνάρας σημειώνει πως η στρατηγική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι […]