Κίνηση και… ταλαιπωρία για Χαλκιδική!

Ταξίδι για… γερά νεύρα!

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που ταξιδεύουν προς την κοντινή Χαλκιδική για το σαββατοκύριακο. Η έξοδος ξεκίνησε σήμερα από νωρίς και συνεχίζεται και αυτή την ώρα, με χαμηλές ταχύτητες και μποτιλιάρισμα.

Συγκεκριμένα, η κίνηση είναι αυξημένη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, στο ύψος του Cosmos αλλά και στην ανηφόρα της Καρδίας.

Χαμηλές είναι οι ταχύτητες και στην περιφερειακή οδό της πόλης, στο ρεύμα προς ανατολικά, από το ύψος του τούνελ της Τούμπας, ενώ για… γερά νεύρα αποδεικνύεται και η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, με αυξημένη κίνηση από τον Φοίνικα μέχρι το ΙΚΕΑ και από τα Πράσινα Φανάρια μέχρι και το αεροδρόμιο.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και κατά μήκος των «ποδιών» της Χαλκιδικής. Στο πρώτο πόδι, οι ταχύτητες είναι ιδιαίτερα χαμηλές στο ύψος της Ποτίδαιας, καθώς και στην Καλλιθέα και την Κρυοπηγή.

Στο δεύτερο πόδι, η κίνηση είναι αυξημένη από τη Γερακινή, ενώ τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν στο φανάρι της Νικήτης.

Σχετικά άρθρα

Το INPAOK στην 3ωρη στάση εργασίας

Tρίωρη στάση εργασίας αποφάσισε και η ΕΣΗΕΜ-Θ προς όλα τα μέσα ενημέρωσης από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 18:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 15.00 έως τις 18.00 σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, για να ενισχύσει τη […]