Κίνηση και… ταλαιπωρία για Χαλκιδική!

Ταξίδι για… γερά νεύρα!

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που ταξιδεύουν προς την κοντινή Χαλκιδική για το σαββατοκύριακο. Η έξοδος ξεκίνησε σήμερα από νωρίς και συνεχίζεται και αυτή την ώρα, με χαμηλές ταχύτητες και μποτιλιάρισμα.

Συγκεκριμένα, η κίνηση είναι αυξημένη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, στο ύψος του Cosmos αλλά και στην ανηφόρα της Καρδίας.

Χαμηλές είναι οι ταχύτητες και στην περιφερειακή οδό της πόλης, στο ρεύμα προς ανατολικά, από το ύψος του τούνελ της Τούμπας, ενώ για… γερά νεύρα αποδεικνύεται και η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, με αυξημένη κίνηση από τον Φοίνικα μέχρι το ΙΚΕΑ και από τα Πράσινα Φανάρια μέχρι και το αεροδρόμιο.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και κατά μήκος των «ποδιών» της Χαλκιδικής. Στο πρώτο πόδι, οι ταχύτητες είναι ιδιαίτερα χαμηλές στο ύψος της Ποτίδαιας, καθώς και στην Καλλιθέα και την Κρυοπηγή.

Στο δεύτερο πόδι, η κίνηση είναι αυξημένη από τη Γερακινή, ενώ τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν στο φανάρι της Νικήτης.

Σχετικά άρθρα

«Βροχή» οι διαγραφές προφίλ στο facebook!

Όλο και περισσότεροι χρήστες διαγράφουν τα προφίλ τους στο facebook. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία στατιστικών δεδομένων Social Bakers, τουλάχιστον 11 εκατ. χρήστες από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ έχουν διαγράψει το προφίλ τους τον τελευταίο χρόνο, ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Το 48,3% των χρήστων που […]

Στη βουλή η ΣΕΚΑΠ του Ιβαν!

Παραμένει το αδιέξοδο στην καπνοβιομηχανία της Ξάνθης, καθώς οι εξελίξεις διαψεύδουν τις προσδοκίες για λύση μετά τη χθεσινή τριμερή στο υπουργείο Εργασίας. Παρά το σχετικά θετικό κλίμα που «έβγαινε» χθες μετά την τριμερή σύσκεψη μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας Β.Κεγκέρογλου, των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ και της νέας διοίκησης της καπνοβιομηχανίας, υπό την ιδιοκτησία Ιβάν Σαββίδη, οι […]