Κινητά: Η κρυφή λειτουργία που κανείς δεν γνώριζε

Οι συνδυασμοί και σε τι χρησιμεύουν

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει αναπόσπαστο αντικείμενο της ζωής μας καθώς είναι πολύ χρήσιμα για την καθημερινότητά μας.

Χρησιμοποιούμε τα κινητά τηλέφωνα για να επικοινωνήσουμε, να ενημερωθούμε αλλά και να φωτογραφίσουμε στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιούμε σωστά, ωστόσο υπάρχει και μία κρυφή λειτουργία που κανείς δεν γνωρίζει.

Ο λόγος για τους συνδυασμούς πλήκτρων.

Οι περισσότεροι συνδυασμοί των πλήκτρων στα κινητά τηλέφωνα ισχύουν για όλες τις συσκευές, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που ισχύουν για συγκεκριμένα μοντέλα.

Ας δούμε μερικούς από αυτούς τους συνδυασμούς και σε τι χρησιμεύουν

Μυστικοί κωδικοί για iPhone
#31# «αριθμός τηλεφώνου: Με αυτόν τον κωδικό κρύβετε τον αριθμό σας όταν κάνετε μία κλήση. *#06#: Έτσι, θα δείτε τον αριθμό IMEI, έναν αριθμό που θα σας φανεί χρήσιμος εάν χάσετε ή σας κλέψουν την συσκευή σας. *#30#: Ενεργοποιεί/Απενεργοποιεί την αναγνώριση κλίσης *33*#: Απενεργοποιεί τις εξερχόμενες κλήσεις. Για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία, πατήστε #33*pin# *3370#: Βελτιώνει την ποιότητα των κλήσεων αλλά μειώνει τον χρόνο ζωής της μπαταρίας. Πατήστε #3370# για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία. *#5005*7672#: Δείχνει τον αριθμό του κέντρου εξυπηρέτησης του παρόχου σας. *3001#12345#*: Δείχνει τις πληροφορίες του σήματος του κινητού σε dBa

Μυστικοί κωδικοί για κινητά Android
#31# «αριθμός τηλεφώνου: Με αυτόν τον κωδικό κρύβετε τον αριθμό σας όταν κάνετε μία κλήση. *#06#: Δείχνει τον αριθμό IMEI *#*#4636#*#*: Δείχνει το σήμα του Wi-Fi, την μπαταρία και άλλες πληροφορίες σχετικά με την συσκευή. *#*#7780#*#*: Το κινητό επιστρέφει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και διαγράφονται οι εφαρμογές. *#*#8351#*#*: Μπορείτε να ακούσετε τι έχετε πει στα τελευταία 20 τηλεφωνήματά σας…

Σχετικά άρθρα