Κιβωτός του Κόσμου: Εν αναμονή για την κατάθεση του πατέρα Αντώνιου

Ποια τα επόμενα βήματα στην υπόθεση

Στην εισαγγελία ανηλίκων θα εμφανιστεί, στις 3 Φεβρουαρίου, ο ιερέας, επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου», Αντώνιος Παπανικολάου.

Ο επικεφαλής της ΜΚΟ και επτά ακόμη υπάλληλοι ετοιμάζουν τα απολογητικά τους υπομνήματα καθώς είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες όπως η ασέλγεια και η κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με το Star υπάρχει περίπτωση οι ύποπτοι να ζητήσουν νέα προθεσμία για τις καταθέσεις τους. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ιερέα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι, «είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου.

Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό εργαζόμενων και εθελοντών». Οι καταθέσεις νυν και πρώην τροφίμων αλλά και υπαλλήλων της «Κιβωτού» σε βάρος του Παπανικολάου ξεπερνούν τις 30 ενώ, ταυτόχρονα, τριάντα ένας πρώην τρόφιμοι των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου» έστειλαν επιστολή υποστήριξης του επικεφαλής της, σημειώνοντας σε αυτήν ότι, ο ίδιος, θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και η αλήθεια θα λάμψει.

Σχετικά άρθρα