Κιβωτός του Κόσμου: Μυστήριο με τραπεζική θυρίδα στη Χίο

Έρευνες στο σπίτι της μητέρας του πατέρα Αντώνιου

Συνεχίζονται με πλήρη ένταση οι για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, αφενός με φόντο τις καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών, αφετέρου για τις υπόνοιες περί οικονομικής κακοδιαχείρισης.

Όπως έγινε γνωστό, άνοιξε σήμερα η τραπεζική θυρίδα που διατηρεί η μητέρα του πατέρα Αντωνίου στη Χίο, με συνδικαιούχο τον αδερφό του.

Eίναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μετά την επίσκεψή τους στη Χίο, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό στην τραπεζική θυρίδα που διατηρούσε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου με συνδικαιούχο τον αδερφό του, να βρεθεί πλούσιο περιεχόμενο που θα δρομολογήσει τα επόμενα βήματά τους.

Ανέγγιχτη για πολύ καιρό
Η επίμαχη θυρίδα έχει μείνει ανέγγιχτη για καιρό και πολύ πριν ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τράπεζα της Χίου, ο πατέρας Αντώνιος φαίνεται να έκανε μεγάλες αναλήψεις ποσών, από λογαριασμό της «Κιβωτού» που περιείχε εκατομμύρια ευρώ

Η συγκεκριμένη θυρίδα, η οποία άνοιξε σήμερα, και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, τελευταία φορά την επισκέφτηκε ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου τον Σεπτέμβριο του 2022, περιέχει 57.300 ευρώ, χρήματα για τα οποία η μητέρα του, στην οποία ανήκει κατά κυριότητα η θυρίδα, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Αρχές πραγματοποίησαν και έρευνα στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Σχετικά άρθρα