Κιβωτός του Κόσμου: Σοβαρές καταγγελίες από τον 19χρονο μάρτυρα-«κλειδί»

Πότε θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο πάτερ Αντώνιος

Ο 19χρονος, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τον πατέρα Αντώνιο, έδωσε τη δεύτερη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτή περιέγραψε όχι μόνο ασελγείς πράξεις, αλλά και περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Όσο πέρναγε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει στα οπίσθια (…). Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά, ενώ ήμουν σκυμμένος, μου έδινε φιλιά στα οπίσθια», κατέθεσε μεταξύ άλλων ο 19χρονος.

Ο 19χρονος στη νέα του κατάθεση υποστήριξε ότι δεχόταν ακριβά δώρα από τον πατέρα Αντώνιο -που έφθαναν ακόμα και τα 800 ευρώ, σύμφωνα με το Star. Πιστεύει, όπως είπε, πως έχει πειράξει και άλλα παιδιά, ενώ περιέγραψε ακόμα ένα περιστατικό:

«Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ, ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος, όταν συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα».

Ο πάτερ Αντώνιος ισχυρίζεται, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ότι θα δοθούν στη Δικαιοσύνη στοιχεία και χρονικά άλλοθι για κάθε καταγγελία που έχει γίνει.

Μέχρι στιγμής, 30 μάρτυρες έχουν καταθέσει για την υπόθεση. Ανάμεσά τους και ένας 18χρονος που ζει σήμερα στην Ολλανδία, ο οποίος περιγράφει ότι τον χτύπησαν άγρια μετά από περιστατικό κλοπής σε δομή:

«Όσο με χτυπούσαν, τους φώναζα να σταματήσουν. Τους έλεγα ότι πονάω και ότι δεν αντέχω άλλο και αυτοί γέλαγαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι ή “θα παραδεχτείς ότι εσύ έκλεψες τα λεφτά ή θα σε σκοτώσουμε”».

Ο πατέρας Αντώνιος τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα κληθεί ως ύποπτος να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες της ασέλγειας κατά συρροή και ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων.

Σχετικά άρθρα