Κλειστή επ’ αόριστον η Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων

Συνεχίζουν και σταδιακά κλιμακώνουν τα μπλόκα οι αγρότες, διαμαρτυρόμενοι για την στάση της κυβέρνησης απέναντι στον κλάδο τους.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης τρακτέρ και αγρότες από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, οι οποίοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις μετά το κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, έκλεισαν επ’ αόριστον την εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νίκαιας και με κατεύθυνση προς την Αθήνα, έως ότου λυθούν τα αγροτικά μπλόκα, ενώ για σήμερα προγραμματίζουν δίωρους συμβολικούς αποκλεισμούς και στο αντίθετο ρεύμα.

Κατά τη διάρκεια του μπλόκου της Νίκαιας στην ΠΑΘΕ, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000] προς την παλιά εθνική οδό Λάρισας-Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000].

Στο μεταξύ, επ’ αόριστον παραμένει κλειστός ο κόμβος Αγίου Δημητρίου της Ιονίας Οδού στην Άρτα, από τα τρακτέρ των αγροτών.

Παράλληλα, αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Κομπότι, ξεκίνησαν και θα συνεχίζουν τους δίωρους αποκλεισμούς, καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, σε παράδρομο όπου η τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας, λόγω του μπλόκου του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα για δύο ώρες να διακόπτεται η συγκοινωνία στην εθνική οδό Ιωαννίνων -Αντίρριου.

Με καθημερινό δίωρο αποκλεισμό από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα συνεχίζουν οι αγρότες της Αχαΐας στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου.

Οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας θα βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους και θα στήσουν μπλόκα τη Δευτέρα 30/1, αφού πρώτα οριστούν τα ακριβή σημεία στην ευρεία σύσκεψη που θα γίνει το Σάββατο στις 19.30 το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Είπαμε, στο ελλαδιστάν όταν ένας κλάδος έχει πρόβλημα, αντί να προσπαθήσει να το λύσει, κλείνει (παράνομα) εθνικούς δρόμους όποτε <> και οι <>, να πάνε να μαμηθούν! Από εκεί που ζητάνε <>, την μαμούν την επόμενη στιγμή.

    #memorandumforever

  2. τωρα που δεν εχουν δουλεια να κανουν κλεινουν τους δρομους ψηνουν πινουν και τσιπουρα και μια χαρα οταν αρχισει η σπορα θα φυγουν επαναστατες του καναπε

Comments are closed.