Κολλημένος με τα… παπούτσια

Έχει 600 ζευγάρια

Η αδυναμία του στα παπούτσια δεν κρύβεται. Ενώ ο μέσος Γερμανός διαθέτει κατά μέσο όρο οκτώ ζευγάρια παπούτσια, αυτός έχει 600. Αλλά και η αγαπημένη του έχει την ίδια… λόξα. Και οι δύο , σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα “Bild”, έχουν συνολικά 1532 ζευγάρια παπούτσια.

Ο 38χρονος Πιερ δεν κρύβει το πάθος του για τα υποδήματα και δεν έχει κανένα πρόβλημα που το σπίτι του είναι γεμάτο από αυτά. Πολλά από αυτά τα έχουν μέσα σε κουτιά.

Τα περισσότερα πάντως είναι τοποθετημένα σε ράφια αν και πολλά βρίσκονται στο πάτωμα αφού δεν χωράνε. Το ζευγάρι θυσίασε ένα ολόκληρο δωμάτιο του σπιτιού για να στεγάσει την μεγάλη του αγάπη: τα παπούτσια.

Σχετικά άρθρα

Αποζημίωση και στα πεθερικά!

Στον κύκλο των ατόμων τα οποία δικαιούνται να λάβουν αποζημίωση για ηθική βλάβη σε περίπτωση θανάτου συγγενικού τους προσώπου ανήκουν ο πεθερός και η πεθερά. Ακολουθώντας τη νομολογία του Αρείου Πάγου και το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφαίνεται ότι η έννοια των μελών της οικογένειας εκτός από συζύγους, γονείς, παιδιά, αδελφούς, παππού, γιαγιά, εγγονούς, νύφη και […]