Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μαστροπείας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μαστροπείας και του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη νέα κατάθεσή και συγκεκριμένα την τέταρτη. Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε στην τέταρτη κατάθεσή της, τον οίκο ανοχής που φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος κατά τη διάρκεια της τέταρτης κατάθεσης του θύματος της επιδείχθηκαν περίπου 7 με 8 φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο οίκος ανοχής που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού.

Την ίδια ώρα, το θύμα αναγνώρισε και ένα άλλο κτίριο, που δεν αφορά οίκο ανοχής, στο οποίο όπως δήλωσε ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί για ένα δωμάτιο στο οποίο όπως λέει η ίδια δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά».

 

Σημειώνεται πως ο δεύτερος χώρος που αναγνώρισε η ανήλικη πρόκειται για χώρο διαμονής τύπου μοτέλ.

Συγκεκριμένα στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρει πως μαζί με τον Ηλία Μίχο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο Ηλία Μίχος είχε το κλειδί.

Ακόμη 2 προφυλακίσεις

Δύο ακόμη προφυλακίσεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό υπέγραψαν σήμερα ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Δύο από τους τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν μετά τα εντάλματα που εξέδωσε την περασμένη Πέμπτη η δικαστική λειτουργός οδηγήθηκαν στην φυλακή μετά τις απολογίες που έδωσαν σήμερα για τις συναντήσεις που είχαν κανονίσει με το 12χρονο κορίτσι.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς αναγνωρίστηκαν πριν λίγες ημέρες από το παιδί. Οι ίδιοι φέρονται να αρνήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το κορίτσι, αποδεχόμενοι πως “μιλούσαν” μαζί της μέσω πλατφόρμας.

Χθες οδηγήθηκε στη φυλακή άλλος ένας από τους συλληφθέντες μετά τα εντάλματα της δικαστικής λειτουργού, ενώ την Πέμπτη θα απολογηθεί ο τέταρτος συλληφθείς.

Με τη σημερινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα, οι προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση είναι και οι εννέα κατηγορούμενοι που βρέθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα