Κολωνός: Συνελήφθη και 33χρονος για την υπόθεση της 12χρονης

Δύο άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Ακόμη μία σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης που εκδιδόταν και κακοποιούταν σεξουαλικά από άνδρες στα Σεπόλια, μέσω προφίλ στο διαδίκτυο που φέρεται να της είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος. Στα χέρια των Αρχών και ένας 33χρονος.

Ο άνδρας κατηγορείται πως κακοποίησε δύο φορές την ανήλικη. Ειδικότερα, ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δύο άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή. Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Σημειώνεται πως, όπως μεταδίδει το OPEN, το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε τη φροντίδα όλων των παιδιών της οικογένειας.

Σχετικά άρθρα