“Κωμικός προσβάλλει τον Σόιμπλε, εξοργισμένοι οι Έλληνες”

Διαβάστε τι γράφουν στην Γερμανία

Δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τα γερμανικά ΜΜΕ.

«Οι Ελληνες εξοργισμένοι μετά την προσβολή στον Σόιμπλε», είναι ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της «Die Welt». «Ενας Έλληνας κωμικός μπήκε στο στόχαστρο διότι εκφράστηκε κακόγουστα για την παραπληγία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Από τον περασμένο χρόνο, ο Λαζόπουλος κοροϊδεύει ξανά και ξανά τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών», αναφέρει ακόμη η εφημερίδα, και υπενθυμίζει ότι πριν από λίγο καιρό ο Ελληνας ηθοποιός «απένειμε» στον κ. Σόιμπλε, με φωτογραφικό μοντάζ, τιμητικό βραβείο «απανθρωπιάς».

«Κωμικός προσβάλλει τον Σόιμπλε – οι Ελληνες εξοργισμένοι», είναι ο τίτλος του Spiegel. «Κατηγορία ”όχι αστείο”. Ελληνας κωμικός χλευάζει την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τώρα πρέπει ο κωμικός να αντιμετωπίσει σκληρή κριτική από τους συμπατριώτες του», αναφέρει το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

«Έλληνας κωμικός προσβάλλει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» είναι ο τίτλος της «Handelsblatt», που γράφει ότι ο κ. Λαζόπουλος «κάνει αστεία για την οικονομική κρίση και επιτίθεται εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών» και προσθέτει ότι «τα σκληρά λόγια του Λαζόπουλου προκάλεσαν κύμα οργής».

«Η κορμοστασιά του Σόιμπλε», είναι ο τίτλος της Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία σημειώνει: «Κωμικός παρεκτρέπεται με ένα σχόλιο για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Ο κυνικός υπαινιγμός για την παραπληγία του Σόιμπλε του επιστρέφει άμεσα».

Σχετικά άρθρα

15 όροφοι σε 6 μέρες! (video)

Δείτε βήμα προς βήμα την κατασκευή ενός 15όροφου ξενοδοχείου στην Κίνα. Η δομή του κτηρίου ολοκληρώθηκε μέσε σε 46 ώρες, ενώ χρειάστηκαν άλλες 90 ώρες για να ολοκληρωθεί. Ειδικοί εκτιμούν ότι ένας συμβτικός χρόνος ολοκλήρωσης για ένα τέτοιου μεγέθους έργο θα ήταν τουλάχιστον 3 μήνες. Πηγή: real.gr