“Κοντά σε συμφωνία για Νότιγχαμ ο Μαρινάκης”

Νέο αναλυτικό δημοσίευμα στην Αγγλία

Νέο αναλυτικό δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει ότι… πλησιάζει το deal ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Φαουάζ Αλ Χασάουι για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαψεύδει συνεχώς τα βρετανικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ενδιαφέρεται να εμπλακεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον ίδιο ρυθμό όμως συνεχίζονται και τα δημοσιεύματα στο Νησί που θέλουν τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας να βρίσκεται σε συζητήσεις για το μεγάλο deal.

Για δεύτερη σερί ημέρα, αυτή τη φορά μάλιστα με αναλυτικό ρεπορτάζ, η «Nottinghampost» αναφέρεται στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στον πρόεδρο των Πειραιωτών και τον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, Φαουάζ Αλ Χασάουι.

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

  1. Θα παει ο φαταούλ να καταστρέψει και το αγγλικό ποδόσφαιρο; Δεν νομίζω να τα καταφέρει. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο καιρό θα τους πάρει τους αγγλάρες να τον βάλουν φυλακή.

    ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΟΚ!

  2. θα ζητήσει ξένους διαιτητές και θα φέρει …..Αρετό , Δημητρακό και Giaho και μεταφραστή για τον Savvas…………………….

  3. Αφού δεν μπορεί να πάρει τόσα χρόνια το champions league, θα πάει σε μια ομάδα που έχει ήδη κατακτήσει πρωταθλητριών, αν θυμάμαι καλά δις.
    Ξεκούραστα πράγματα…..άσε που με τόσες φάπες στο γάβρο έχει αρχίσει και έχει πονοκεφάλους….μέχρι και εγκεφαλικό παθαίνεις από την πολλή σφαλιάρα!

Comments are closed.