Κοντά στο «Πόρτο Καράς» ο Σαββίδης

Επίσημη επιβεβαίωση από την Τεχνική Ολυμπιακή

Με ανακοίνωσή της η Τεχνική Ολυμπιακή επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς

H Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Belterra Investments, εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, για την πώληση των μετοχών του Πόρτο Καρράς, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ της Voria.gr.

«Σε συνέχεια της από 29.10.2019 ανακοίνωσης, η Εταιρεία με την επωνυμία “ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.” (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μεταξύ της εταιρείας με την επωνυμία “Τ.Ο. International Holding Ltd” και της εταιρείας με την επωνυμία “BELTERRA INVESTMENTS Ltd” καταρτίσθηκε μνημόνιο συναντίληψης (MoU) για τη διενέργεια διαπραγματεύσεων σχετικά με την πώληση μετοχών της εταιρείας “ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε” που ανήκουν στην “ΤΟ International Holding Ltd», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αντίστοιχη συμφωνία καταρτίσθηκε και για τις μετοχές της «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» που ανήκουν σε συνδεδεμένα με την Εταιρεία πρόσωπα.

Η κατάρτιση της οριστικής σύμβασης τελεί υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις (διαμόρφωση των τελικών όρων, έγκριση των αρμόδιων αρχών κ.λπ.). Η εταιρεία, όπως επισημαίνει, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.

Σχετικά άρθρα

Ξανά στα μπλόκα των αγροτών ο Γκλέτσος

Στο μπλόκο των αγροτών στην Ανθήλη Φθιώτιδας βρέθηκε σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος που θέλησε να στείλει μήνυμα στους δανειστές. «Οι Έλληνες πλέον δεν είναι μαλθακοί, θα διεκδικήσουμε το μέλλον μας» επισημαίνει ο Απόστολος Γκλέτσος και πρόσθεσε πως το ευρώ πλέον δεν είναι ταμπού για την Ελλάδα».