Κόπηκε στη μέση η Θεσσαλονίκη!

Πλημμύρισε ο περιφερειακός

Η έντονη βροχή που έπεφτε στη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία. Για μια ακόμη φορά, κόπηκε στη μέση η Θεσσαλονίκη, καθώς στην περιφερειακή οδό και στο ύψος της Νικόπολης, ο δρόμος γέμισε με νερό σχεδόν ενός μέτρου.

Αυτοκίνητα έκαναν αναστροφή στην περιφερειακή οδό και γυρνούσαν πίσω, καθώς δεν μπορούσαν να περάσουν. Η αστυνομία προσπάθησε έγκαιρα να κλείσει τον δρόμο και στα δύο ρεύματα.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι όταν σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, οι κάτοικοι γνώριζαν το πρόβλημα με τη συσσώρευση υδάτων στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά ο εργολάβος ήταν από άλλη πόλη και δεν το γνώριζε, οπότε δεν προχώρησε σε επιπλέον μέτρα.Πρόσφατα, έγιναν κάποιες εργασίες, αλλά απ” ότι φαίνεται δεν απέδωσαν καρπούς.

«Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Χρόνια τώρα, το πρόβλημα αυτό δημιουργείται μετά από έντονη βροχή» μονολογούσε μία κυρία που περνούσε από την πεζογέφυρα, που περνάει πάνω από τον περιφερειακό, στο ύψος της Νικόπολης.

Σημειώνεται ότι λίγα μέτρα πίσω από το σημείο που γεμίζει νερά, γίνονται έργα για τη δημιουργία γέφυρας, έτσι ώστε να φύγουν τα φανάρια επί της περιφερειακής οδού.

Σχετικά άρθρα