Κορίτσι αρπάζει στον αέρα κόμπρα

Mε αντανακλαστικά ninja

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με ένα κορίτσι που ενώ κάνει ηλιοθεραπεία κοντά στη λίμνη Robertson , στη Νότια Αφρική ξαφνικά εμφανίζεται μια κόμπρα.

Η κοπέλα ωστόσο φαίνεται πως είχε γρήγορα αντανακλαστικά καθώς μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων άρπαξε το ερπετό στον αέρα και το πέταξε μακριά.

Ωστόσο το εκπληκτικό αυτό κατόρθωμα φαίνεται πως είναι προϊόν οργανωμένης φάρσας. Καθώς αν παρατηρήσει κανείς καλά το βίντεο θα προσέξει μία σκιά κάτω δεξιά και θα καταλάβει ότι κάποιος χρησιμοποιεί καλάμι και κινεί την κόμπρα η οποία όπως όλα δείχνουν είναι ψεύτικη.

Σύμφωνα με την Daily Mail,τα αδέλφια της νεαρής κοπέλας θέλησαν να τρομάξουν την αδερφή τους ωστόσο δεν τα κατάφεραν αλλά απεναντίας κατάφεραν να την κάνουν viral σε όλο το διαδίκτυο.

 

Σχετικά άρθρα

Εφτάχρονη γεννήθηκε με την καρδιά έξω

Εκ πρώτης όψεως, η Virsaviya Borun-Goncharova μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο εφτάχρονο κορίτσι στον κόσμο. Η χαριτωμένη μικρούλα, αγαπά τη ζωγραφική, τον χορό και τα πόνι. Ονειρεύεται να πάει σχολείο και μπαλέτο, αυτό ωστόσο δεν έχει καταστεί δυνατό, αφού η παράξενη και εξαιρετικά γενετική πάθησή της δεν της επιτρέπει να κάνει όσα κάνουν τα παιδιά της […]