Κορονοϊός: Κατέληξε 59χρονη στο ΑΧΕΠΑ

Στους 128 έφτασαν οι νεκροί από την πανδημία στην Ελλάδα

Ακόμη ένας ασθενής κατέληξε από κορονοϊό σήμερα στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών στους 128. Πρόκειται για μία πρωί μία γυναίκα 59 ετών που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ και κατέληξε στις 6:30 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Στο μεταξύ, ανησυχητική εξέλιξη αποτέλεσε χθες ο εντοπισμός κρουσμάτων του νέου κορονοϊού σε δύο κλινικές, την «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και την «Κασταλία» στο Ελληνικό, γεγονός που ανάγκασε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη να διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Μάλιστα, στην ενημέρωση των ΜΜΕ χθες, οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι, κάνοντας λόγο για «απρόσεκτες συμπεριφορές».

«Σε δύο πρόσφατες περιπτώσεις επιδημίας σε χώρους όπου δεν υπήρξε η αντίστοιχη επαγρύπνηση, που θα περιμέναμε από ευαισθητοποιημένους υγειονομικούς, έγινε το κακό», σημείωσε ο κ. Τσιόδρας, ενώ τόνισε ότι η «απρόσεκτη συμπεριφορά από λίγους κοστίζει σε όλους».

Σχετικά άρθρα