Κως: Συγκλονίζει η νύφη της 63χρονης για τον τραγικό της θάνατο σε καρότσα

«Σε κανέναν δεν αξίζει να φεύγει πάνω σε αυτοκίνητο»

Συγκλονίζουν τα λόγια της νύφης της 63χρονης γυναίκας που πέθανε σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στην Κω, καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να διακομιστεί εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Το τραγικό συμβάν γνωστοποίησε γιατρός του νησιού που προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα.

«Το απόγευμα της Κυριακής ήρθε στο σπίτι. Ήταν υγιής. Βγήκε έξω να μιλήσει στους ανθρώπους και, όπως μιλούσε, έκανε ένα “ωχ”, έπεσε κάτω. Από την πτώση χτύπησε το κεφάλι της, άνοιξε το κεφάλι της. Εκείνη την ώρα ήταν γιατροί μαζί μας, προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και τους ευχαριστώ», ανέφερε η νύφη της.

 

«Καλέσαμε ασθενοφόρο, δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Καλέσαμε ιδιωτικά, δεν υπήρχαν ιδιωτικά. Η επόμενη σκέψη μου ήταν να πάρω έναν γνωστό μου αστυνομικό να του πω να μου στείλει περιπολικό να μου ανοίξουν τον δρόμο να περάσουμε. Δεν είχαμε άλλη λύση. Η λύση ήταν μόνο να φορτωθεί στο αυτοκίνητο. Έτσι την βάλαμε σε μια καρότσα, τυλιγμένη με κουβέρτες για να μην είναι το σώμα της πάνω στο πλαστικό της καρότσας. Πιστεύω ότι σε κανέναν άνθρωπο, σε κανέναν δεν αξίζει να φεύγει πάνω σε ένα αυτοκίνητο», πρόσθεσε μιλώντας στον Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν στα γενέθλια της εγγονής της, όπου ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε χτυπώντας στο κεφάλι της.

Γιατρός που βρίσκονταν στη γιορτή προσπάθησε να τις δώσει τις πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο όμως καθυστέρησε 50 λεπτά γιατί ήταν σε άλλο περιστατικό.

Η γυναίκα κατέληξε να μεταφερθεί με αγροτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο, ενώ στη διαδρομή βρήκε και κλειστό δρόμο λόγω έργων με αποτέλεσμα να καθυστερήσει περισσότερο.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα