Κότα γέννησε αβγό… alien!

Απίστευτα πράγματα στη Λάρισα

Μοιάζει με… εξωγήινο, αλλά είναι απολύτως βέβαιο πως γεννήθηκε από κανονικότατη κότα – Το πρωτοφανές γεγονός έχει γεμίσει περιέργεια ένα ολόκληρο χωριό, που προσπαθεί να εξηγήσει πώς προέκυψε το αβγό με το πρωτότυπο σχήμα

Ένα αβγό με… «λοφίο», που μοιάζει με τα… alien της γνωστής ταινίας επιστημονικής φαντασίας έχει αναστατώσει ένα ολόκληρο χωριό στον Τύρναβο!

Το γεγονός είναι βέβαια πρωτοφανές, έχει προκαλέσει την περιέργεια και το ενδιαφέρον, όχι μόνον των κατοίκων της περιοχής, αλλά και γενικότερα, αν και… οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν πως γεννήθηκε από κανονικότατη κότα!

Ο ιδιοκτήτης της κότας που γέννησε το αβγό με το πρωτότυπο «τσουλούφι» διαθέτει στο κοτέτσι του είκοσι κότες και πέντε κοκόρια, που είναι ελευθέρας βοσκής.

Τώρα από ποια ιδιοτροπία της φύσης, προέκυψε το εν λόγω αβγό, είναι ένα ερώτημα που μένει αναπάντητο.

Σχετικά άρθρα

Aγόρι από το Μπαγκλαντές μετατρέπεται σε πέτρα

Περιθωριοποιημένο, αποκλεισμένο από κάθε κοινωνική δραστηριότητα και ακόμα και το σχολείο- είναι ένα 8χρονο αγόρι από το Μπαγκλαντές.. Η σπάνια δερματική ασθένεια από την οποία πάσχει τρομοκρατεί τα άλλα παιδιά ενώ ο ίδιος υποφέρει από αβάσταχτους πόνους και μόνο στο άγγιγμα. Ο Melendi Hassan αναγκάζεται να ζει στο περιθώριο λόγω της νόσου που μετατρέπει το […]