Κούγιας: Θέλει αποζημιώσεις από τον… Σαββίδη!

Πως εμπλέκει τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ ο ποινικολόγος

Κατά του εκδότη της Espresso, Γιάννη Φιλιππάκη, αλλά και του… Ιβάν Σαββίδη, στρέφει αυτή τη φορά τα «βέλη» του ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την πρώτη σελίδα της εφημερίδας η οποία κυκλοφορεί με τίτλο: «Τι πετσόκομμα έκανε στον Κούγια η Καινούργιου». Μάλιστα, χαρακτηρίζει… «προϊόν» την Κατερίνα Καινούργιου…

Συγκεκριμένα, σε νέα του προσωπική δήλωση, ο Αλ. Κούγιας, απευθυνόμενος σαφώς στον κ. Φιλιππάκη, χαρακτηρίζει «προϊόν» την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ κάνει αναφορά και στον Ιβάν Σαββίδη: «Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το “προϊόν” Κατερίνα Καινούργιου με τις χθεσινές ανακοινώσεις – απαντήσεις μου και κυρίως με τις εύστοχες απαντήσεις της, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι, ό,τι έγραψες για μένα σήμερα στην espresso, το έγραψες, γιατί πλέον είσαι το έμμεσο αφεντικό της στο Open, αφού όλοι γνωρίζουν ότι εσύ και ο Ιβάν Σαββίδης είσαστε ένα και το αυτό στο Open και στις εφημερίδες “Δημοκρατία” και “live sport”».

«Για κάθε λέξη δυσφημιστική που γράφεις για εμένα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει και ο Σαββίδης από πίσω, για να εισπράξω τις αποζημιώσεις», τονίζει.

«Στον κύριο Σαββίδη, για να εισπράξει αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας, προσβλέπει και ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα

Ζωσμένος με εκρηκτικά στην Επανομή!

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες , άντρας απειλεί να θέσει τέλος στη ζωή του στην Επανομή, ενώ απειλεί ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικό μηχανισμό. Ο άντρας βρισκόταν κοντά στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, με την οποία φέρεται το τελευταίο διάστημα να αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα και ισχυριζόταν ότι έφερε επάνω του […]