«Κόβουν» εκπομπή στο OPEN

Δεν ικανοποίησαν τα νούμερα και σταματάει

Άργησαν αλλά το αποφάσισαν. Βασικά δεν άργησαν αφού δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά βάσει της συμφωνίας που –άγνωστο γιατί!- είχαν κλείσει αποφασίζοντας να την βγάλουν στον αέρα.

Βέβαια η εκπομπή… δικαίωσε τον τίτλο της, έστω κι αν τους κόστισε ακριβά. Πάντως τώρα τα στελέχη του OPEN αποφάσισαν να την βγάλουν από το πρόγραμμα του σταθμού και όσο για τα επεισόδια που τους έχουν μείνει βάσει της συμφωνίας που λέγαμε, να τα βγάλουν στον αέρα… κάποια στιγμή.

Ο λόγος για την εκπομπή «Κουζίνα για δύο» που αποδείχτηκε «Κουζίνα για 2%» αφού ο μέσος όρος της ήταν κάπου εκεί, στο 2%, ενώ σύμφωνα με το OPEN παρουσίαζε η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία όμως το μόνο που έκανε ήταν να… διαβάζει κάποια από τα υλικά μαγειρικής. Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα αφού δεν εγκρίθηκε νέος κύκλος επεισοδίων και είναι οριστικό ότι θα ρίξει τίτλους τέλους. Β

έβαια σύμφωνα με την αρχική συμφωνία έχουν μαγνητοσκοπηθεί 100 επεισόδια οπότε το ότι έχουν προβληθεί κάπου στα 70 σημαίνει ότι… κάποια στιγμή θα βγάλουν στον αέρα και τα υπόλοιπα, αφού έτσι κι αλλιώς τα έχουν πληρώσει.

Προς το παρόν όμως, από την επόμενη βδομάδα η εκπομπή αποσύρεται από το πρόγραμμα του OPEN και θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα λείψει σε κανέναν, ούτε καν στην… παρουσιάστριά του!

newsit.gr

Σχετικά άρθρα