Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινα «θεός» μέσα από το… μίσος των συνανθρώπων μου

Πάει την… ψώνισε εντελώς

Έχει αρχίζει και την «ψωνίζει» ή ακολουθεί την… πεπατημένη, προκειμένου να προκαλέσει θόρυβο γύρω από το όνομά του για επικοινωνιακούς λόγους;

Το σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, περί ου ο λόγος, προκαλούν το… κοινό αίσθημα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, «αναβάθμισε» τον εαυτό του σε «θεό» και δήλωσε ότι η αλαζονεία του τον βοήθησε να γίνει ακόμη καλύτερος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής στον κόσμο που «θεωρεί» τον εαυτό του «θεό», καθώς κάτι ανάλογο είχε δηλώσει και ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, δήλωσε σε ισπανικά ΜΜΕ πως θεωρεί «ευτύχημα» για τον ίδιο την αλαζονεία του, καθώς μέσω αυτής, πολύς κόσμος τον μισεί και τον αντιπαθεί, γεγονός που με τη σειρά του τον ωθεί να προσπαθεί όλο και πιο σκληρά και να γίνεται καλύτερος.

«Δεν μπορούμε να ζούμε σύμφωνα με τις επιθυμίες των άλλων. Ούτε ο θεός δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους πάντες. Υπάρχει κόσμος που με μισεί. Που λέει ότι είμαι αλαζόνας και πολλά ακόμα. Όλα αυτά είναι μέρος της επιτυχίας μου. Με έκανε τον καλύτερο», τόνισε ο Πορτογάλος άσος.

Σχετικά άρθρα