Κρήτη: Κατέληξε ο 11χρονος που είχε τραυματιστεί με πατίνι

Υπέκυψε στα τραύματά του

Στα τραύματα του υπέκυψε ο 11χρονος μαθητής που είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το ηλεκτρικό του πατίνι στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του 11χρονου που είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν το ηλεκτρικό του πατίνι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην Χερσόνησο Ηρακλείου καθώς ο μικρός μαθητής υπέκυψε στα τραύματα που είχε υποστεί.

Ο μικρός μαθητής νοσηλευόταν από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε το τροχαίο σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Ο 11χρονος είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώκσεις, αλλά και θλάση στον πνεύμονα κάτι που είχε σαν συνέπεια να διασωληνωθεί προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να δώσει την υπέρτατη μάχη.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε την Τετάρτη (23/9) το απόγευμα, στην παλιά εθνική οδό στην Χερσόνησο, όταν το παιδί στην προσπάθεια του να διασχίσει με το ηλεκτρικό του πατίνι το δρόμο χτυπήθηκε από διερχόμενο ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο.

Σχετικά άρθρα