Κρήτη: Θετικός στον κορονοϊό νεαρός άντρας από την Σουηδία

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων στη Μονάδα covid 19

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 20χρονο που προσήλθε στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονα συμπτώματα, όπου υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε θετικό. Σημειώνεται, σύμφωνα με το το neakriti.gr ότι υπήρξε θετικός και στο παρελθόν σε τεστ που είχε υποβληθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 20χρονος άνδρας με ελαφριά συμπτώματα υπεβλήθη σε τεστ στο Νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ» της Αθήνας στις 5 Μαΐου, όπου βγήκε θετικό. Στις 12 Μαΐου υπεβλήθη σε νέο τεστ στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και πάλι βγαίνει θετικό, ωστόσο δεν τον κράτησαν για νοσηλεία, καθώς είχε ελαφριά συμπτώματα, παρά τον άφησαν να φύγει λέγοντάς του να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 15 ημέρες.

Στη συνέχεια ο 20χρονος κατέβηκε στην Κρήτη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μένει σε ξενοδοχείο στον Πλατανιά και εργάζεται στην περιοχή, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες που να αφορούν τη διαμονή και τον ακριβή τόπο εργασίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 20χρονος είχε βρεθεί θετικός στον κορoνοϊό και στη Σουηδία, όπου εκεί, είχε αποθεραπευθεί. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το 19ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Κρήτη. Το 18ο ήταν 76χρονος άνδρας που έπειτα από σχετικό ιατρικό έλεγχο βγήκε θετικός στον κορωνοϊό τον προηγούμενο μήνα, επίσης στο Νοσοκομείο των Χανίων.

Σχετικά άρθρα