Κρυφτό με 2.000 άτομα στο ΙΚΕΑ!

Οι υπεύθυνοι ενημερώθηκαν για το ραντεβού και κάλεσαν την αστυνομία

Ένα παιχνίδι που τείνει να εξαφανιστεί από τη νέα γενιά, αποφάσισαν να αναβιώσει με τον πιο θεαματικό τρόπο μία ομάδα στην Γλασκόβη.

Η συγκεκριμένη… παρέα λοιπόν δημιούργησε ένα Facebook event, με το οποίο έδινε ραντεβού σε όσους ενδιαφέρονται να παίξουν κρυφτό, στο κατάστημα ΙΚΕΑ στο Braehead.

Πάνω από 2.000 άτομα δήλωσαν ότι θα πήγαιναν εκεί, ενώ περίπου 10.000 δήλωσαν ότι ενδιαφέρονταν να πάνε!

Μόνο που όταν οι πρώτοι έκαναν την εμφάνισή τους στο κατάστημα και άρχισαν να μπαίνουν μέσα σε ντουλάπες, κάτω από τα κρεβάτια και γραφεία, προκάλεσαν μία αναστάτωση στο προσωπικό που προσπαθούσε να μάθει τι γίνεται.

Το… μυστικό δεν άργησε να αποκαλυφθεί και έτσι κλήθηκε η αστυνομία, η οποία στήθηκε στην είσοδο και άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο Ρομπ Κούπερ που είναι ο μάνατζερ του συγκεκριμένου καταστήματος, είπε: «Η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Αν και μας αρέσουν τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει στο κατάστημά μας, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε ασφαλές περιβάλλον και ήρεμη εμπειρία στους πελάτες μας».

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει στο Βέλγιο το 2014, με την Ολλανδία και την Τσεχία να ακολουθούν.

Σχετικά άρθρα