«Κτήνη στον Παράδεισο»

O Χρήστος Μπαρμπαγιαννίδης παρουσιάζει 31/10 το μυθιστόρημά του

Οι εκδόσεις Φυλάτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Χρήστου Μπαρμπαγιαννίδη «ΚΤΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» στο καφέ Ζώγια – Βιβλίο Τσάι Και Συμπάθεια (Αλεξανδρου Σβωλου 54, 54621 Θεσσαλονίκη) το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 19:30.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν εκτός από τον συγγραφέα, Χρήστο Μπαρμπαγιαννίδη και τον εκδότη και οι φιλόλογοι Γιώργος Κρεασίδης και Αντώνης Γαζάκης

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο συνοριακό φυλάκιο Βροντερού Πρεσπών.

Ο Λουκάς Λάσκαρης που έρχεται σε επαφή με το αμόλυντο φυσικό περιβάλλον και η γνωριμία του με την γοητευτική Αριάδνη θα τον απελευθερώσουν από τα δεσμά της αστικής μίζερης ζωής.

Οι φήμες, για παράνομες δραστηριότητες στην ελληνοαλβανική μεθόριο, παίρνουν υπόσταση και όταν η αγέλη, ως νέμεση, αποδώσει τη “Θεία” δικαιοσύνη, ο παράδεισος μετατρέπεται σε κόλαση και ο άνθρωπος θα κατανοήσει τη μικρότητά του μπροστά στη σοφή φύση.

Ktini ston Paradeiso

Σχετικά άρθρα

Νέο άλμπουμ οι Pink Floyd! (videos)

Σαν το παλιό καλό κρασί η θρυλική και πρωτοποριακή Ροκ μπάντα, θα κυκλοφορήσει τη συλλογή νέων τραγουδιών. Το άλμπουμ θα έχει τον τίτλο -The Endless River- και θα δοθεί στην κυκλοφορία από τις 10 Νοεμβρίου. Απολαύστε ένα μέρος των ήχων στα  βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=S3DTessB3ns http://www.youtube.com/watch?v=doUm7viV9oc&feature=youtu.be πηγή: pinkfloyd(facebook)