Κυψέλη: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 7χρονου

Ο Πολωνός πατριός κουβαλούσε τα οστά του σε εργαλειοθήκη

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας ενός μικρού αγοριού στην Κυψέλη και των όσων αδιανόητων ακολούθησαν για την συγκάλυψή της, προκαλούν αποτροπιασμό και σοκάρουν.

Η 29χρονη Χριστίνα- Κλαούντια Μανιατάκη είναι μητέρα κι ενός άλλου παιδιού, ενός μικρού κοριτσιού. Κατά πληροφορίες, το 2018 το παιδί αυτό δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια καθώς το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνε ήταν ακατάλληλο. Το παιδί βίωνε συστηματική κακοποίηση στο σπίτι που μοιραζόταν η μητέρα του με τον Πολωνό σύντροφό της.

Κανείς ωστόσο δεν αναζητούσε το δολοφονημένο από τις αρχές του 2017 αγοράκι. Η μητέρα φέρεται να είχε υποστηρίξει σε όσους αναρωτήθηκαν πού βρίσκεται ο 7χρονος, ότι το παιδί είχε αρπάξει από την ίδια ο επίσης Πολωνός βιολογικός του πατέρας, με τον οποίο ήταν ζευγάρι μέχρι το 2015. Η δολοφονία του παιδιού προσδιορίζεται χρονικά από την αστυνομία το διήμερο 10 με 12 Ιανουαρίου 2017.

 

Το δε κοριτσάκι που, σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, συνέχισε να ζει στο δώμα της πολυκατοικίας επί της οδού Σκιάθου 5 στην Κυψέλη, κάτω από την ίδια στέγη με τον άνθρωπο που οδήγησε στον θάνατο από ασφυξία τον αδελφό της και με την “μητέρα-τέρας” και των δυο που όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας “δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία”.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 33χρονος, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, κακοποίησε τον 7χρονο επιβάλοντάς του αυστηρές τιμωρίες και κλείνοντάς του το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του. Ο 33χρονος που εργαζόταν ως οικοδόμος, πήρε το άψυχο σώμα του παιδιού και αφού κατασκεύασε μία κρύπτη με τούβλα στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οδό Σκιάθου 5, το έθαψε εκεί.

Όταν κάποια στιγμή, περίπου έναν χρόνο αργότερα, τους έκαναν έξωση από το διαμέρισμα της Σκιάθου κι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν, ξέθαψε την σορό του παιδιού και την τοποθέτησε σε μία εργαλειοθήκη, ενώ το ζευγάρι που έζησε για πολύ μεγάλο διάστημα σε καθεστώς αστεγίας μέχρι την εγκατάσταση στην οδό Αστυπάλαιας, περιφέρονταν με την εργαλειοθήκη και το πτώμα του παιδιού μέσα σε αυτή, στους δρόμους της Αθήνας.

 

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αξιοποίησαν ανώνυμη καταγγελία και έφτασαν στο ζευγάρι και σήμερα τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα. Και οι δυο ομολόγησαν. Ο Πολωνός οικοδόμος είπε ότι το παιδί έκανε φασαρία και το φίμωσε με μονωτική ταινία για να το κάνει να σωπασει. Η μητέρα ήταν ακριβώς δίπλα και έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε με μαρτυρικό τρόπο, ασφυκτικά, ο Πολωνός εραστής της είπε “Θα το τακτοποιήσω”.

Σχετικά άρθρα