Κυρτό smartphone από τη Samsung (video)

Μετά τις κυρτές τηλεοράσεις, ήρθε η ώρα και των κυρτών φορητών συσκευών. Και πέραν του εντυπωσιακού του πράγματος, το οποίο προϊδεάζει για τις εύκαμπτες συσκευές που δεν θα αργήσουν να ακολουθήσουν, προκύπτει το εύλογο ερώτημα τι περισσότερο έχουν να προσφέρουν σε σύγκριση με αυτά που γνωρίζουμε ήδη.

Η Samsung, που παρουσιάζει πρώτη ένα κυρτό smartphone με Full HD οθόνη 5,7 ιντσών, απαντά ότι το σχήμα της συσκευής προσφέρει καλύτερη εργονομία και ευκολότερο κράτημα, ειδικά στις μεγάλες ίντσες -για κινητά τηλέφωνα ή εν προκειμένω phablets.

Επιπλέον έχει εξοπλίσει τη νέα πρωτοποριακή συσκευή της με λειτουργίες ειδοποιήσεων, για αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα κ.α, που ενεργοποιούνται κατά την κίνηση της συσκευής στον οριζόντιο άξονά της (tilt) και ειδικότερα όταν βρίσκεται τοποθετημένη σε σταθερή επιφάνεια.

Το Galaxy Round, όπως ονομάζεται, είναι πανομοιότυπο σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά με το νέο Note (3) και θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Νότιο Κορέα στα 1013 δολάρια.

πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Ο Στρατός το έριξε στον ”Νιόνιο” (video)

Μια έκπληξη περίμενε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους που είδαν και άκουσαν την στρατιωτική μπάντα να πρωτοτυπεί. Αντί για εμβατήρια η συγκεκριμένη μπάντα έπαιξε… Σαββόπουλο! Μάλιστα διέθετε και τραγουδιστή, ο οποίος προέτρεπε τους παριστάμενους να τον ακολουθήσουν στο τραγούδι. Δείτε το βίντεο: πηγή: protthema.gr