Λαχανικά από Toshiba και Sony!

Και η Sony στο… κόλπο όπως και η Fujitsu! Τι άλλο θα δούμε;

Θα πληρώνατε περισσότερα για ένα μαρούλι αν ήταν Toshiba; Αν ήταν…Fujitsu; Ή μήπως προτιμάτε τα μαρούλια από τη Sony;

Σας είχαμε πει για τα λαχανικά… με τεχνολογία αιχμής, ήδη από τον περασμένο Μάιο, όταν η μαθεύτηκε ότι η Samsung έχει πλέον εργοστάσιο λαχανικών και ότι η Sony ετοιμαζόταν και αυτή για ένα αντίστοιχο βήμα. Επειδή ο ανταγωνισμός στην τεχνολογία όμως είναι αδυσώπητος, τώρα μπαίνει και η Toshiba στο παιχνίδι με τα σούπερ Μαρούλια!Τα μαρούλια αυτά είναι απολύτως απαλλαγμένα από κάθε λογής παρασιτοκτόνα, μεγαλώνουν με υδροπονικές μεθόδους από το μέλλον και είναι έξτρα ενισχυμένα με καλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Ο λόγος που η Toshiba μπαίνει σε αυτή την αγορά -που ακόμα δεν υπάρχει επίσημα- είναι ότι θέλει να καλλιεργήσει όχι απλά λαχανικά, αλλα την εικόνα μία υγιούς εταιρείας από το Α μέχρι το Ω.

ToshibaPlantFactoryImage_450

Τα μαρούλια της Toshiba αλλά και των άλλων τεχνολογικών κολοσσών, δεν χρειάζονται ξέπλυμα και για την ώρα, όπως λέει η εταιρία, έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να βελτιώσουν την υγεία των ανθρώπων.

Για τιμή και… μεσάζοντες δεν ξέρουμε τίποτα!

Πηγή: thetoc.gr

Σχετικά άρθρα

4.000 χρόνια High-tech στη Βέροια!

Είχαν στην αρχαιότητα αυτόματους πωλητές ποτών κι αναψυκτικών; Ναι είχαν…Πριν 4.000 χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αυτόματους πωλητές, κινηματογράφο, ρολόγια μοναδικής ακρίβειας πόρτες που άνοιγαν αυτόματα, έσβηναν τις φωτιές με πυροσβεστικά οχήματα και είχαν αυτόματο μίξερ για τα ποτά τους!!! Α… και βέβαια είχαν από ρομποτάκια μέχρι προσωπικά “λαπτοπ”… Όλα αυτά δεν ανήκουν στη σφαίρα […]