Λάρισα: Ηχογράφησε τη δολοφονία της συζύγου του στο κινητό

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται

Σημαντικά ευρήματα προκύπτουν για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας από την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του καθ’ ομολογία δράστη της γυναικοκτονίας στη Λάρισα.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» αναφέρουν ότι ο 54χρονος συζυγοκτόνος προχώρησε σε μία πράξη που δεν έχει προηγούμενο: την ηχογράφηση της στιγμής της δολοφονίας. Σύμφωνα με πηγές, στο ηχητικό αρχείο που η αστυνομία έχει στα χέρια της στο πλαίσιο της προανάκρισης, ακούγονται διάλογοι μεταξύ δράστη και θύματος, καθώς και πυροβολισμοί. Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Τρίτης, 3 Αυγούστου, το θύμα δέχτηκε 8 πυροβολισμούς από τον σύζυγό της και σωριάστηκε νεκρή στο καφενείο όπου εργαζόταν, στη Σωτηρίτσα της Λάρισας. Το φονικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 π.μ., όταν ο 54χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε για τη δολοφονία, «ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα» φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στις Αρχές.

Σχετικά άρθρα