Λάβατε κι εσείς μια περίεργη ειδοποίηση από τη Samsung στο κινητό σας;

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη

Αν λάβατε κι εσείς ένα περίεργο μήνυμα στο Samsung κινητό σας, που έγραφε απλά “1”, μην ανησυχήσετε. Η εταιρεία έστειλε κατά λάθος σε χιλιάδες συσκευές της ένα μήνυμα που προοριζόταν για εσωτερικές δοκιμές.

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε μέσω μηνύματος στην εφαρμογή Samsung Members ότι το παραπάνω μήνυμα ήταν ένα λάθος και δεν έχει κάποια επίπτωση στις συσκευές των χρηστών, που το έλαβαν.

Το μήνυμα εστάλη σε χιλιάδες χρήστες απ’ ό,τι φαίνεται από τα κοινωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν υπήρχε και περιορισμός σε κάποια συγκεκριμένη συσκευή.

Το μήνυμα έφτασε την Πέμπτη, 21/2, και ανέφερε τη λειτουργία “Find my Phone”. Έτσι αρκετοί χρήστες πίστεψαν ότι τους χάκαραν.

Σχετικά άρθρα

Το Facebook τους… έβαλε τα γυαλιά

Το λαμπερό χρυσό αντικείμενο που βρήκε εργάτης θαμμένο σε παλιό κτήριο, σε νεκροταφείο του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ, ταλαιπώρησε επί έξι μήνες τα πιο «λαμπρά μυαλά» του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου της χώρας, που δεν μπορούσαν να αποφανθούν περί τίνος πρόκειται. Ο Amir Ganor, εκπρόσωπος του Ινστιτούτου, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο NBC news ότι είναι η πρώτη […]