Λεβέντης: Βλέπω εκλογές εντός του 2017

Τι προβλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης», στην Αμαλιάδα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Είμαι εδώ για να τιμήσω τον Νίκο Μπελογιάννη, που δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός, αλλά εκπρόσωπο του αγωνιστή ελληνικού λαού», τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Η Ένωση Κεντρώων τιμά τον αγωνιστή Νίκο Μπελογιάννη που ανήκει στον ελληνικό λαό και σε κανένα κόμμα». Απαντώντας σε ερώτηση για την αξιολόγηση, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «εάν ο Τσίπρας δεν κάνει πίσω στα εργασιακά και τρώει χρόνο, τότε πάμε προς νέο καλοκαίρι του 2015», τόνισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε:

«Οι λύσεις είναι δύο: Η κυβέρνηση τεχνοκρατών χωρίς πολιτικούς ή εκλογές. Ας διαλέξει ο κ. Τσίπρας, αφού μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών που ζητά η Ευρώπη». Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση, σημείωσε: «Βλέπω εκλογές εντός του 2017».

Σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: “Ιστορική νίκη για τον λαό”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls, οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε μια πρώτη αντίδραση. «Είναι μια ιστορική νίκη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος τάχθηκε συντριπτικά κατά της λιτότητας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο αλλαγών σε όλη την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη […]

“Λεβέντικη” θέση απο Λεβέντη

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Βουλή ψήφισε διάταξη τον περασμένο Μάιο, που προβλέπει οι βουλευτές να έχουν μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που φθάνει μέχρι και 2.000 ευρώ το χρόνο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε στο περιστύλιο της Βουλής την ακόλουθη δήλωση: «Η Ένωση Κεντρώων δεν ψήφισε την συγκεκριμένη διάταξη. Ζητάμε […]