Λιποθύμησε στη διάρκεια της εκπομπής (video)

Δείτε το video

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε πάσα για το ωιδεο της συνέντευξης της Μαρίας Σταματέρη, αλλά δεν εμφανίστηκε μετά στον αέρα της εκπομπής «Στα καλα καθούμενα».

Ο Κρατερός Κατσούλης ενημέρωσε τους τηλεθεατές γαι την αδιαθεσία της παρουσιάστριας. «Να σας πω ότι σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού είναι η Κατερίνα Καραβάτου, εντάξει αποφάσισε να μου δώσει την ευκαιρία να πάρω πάνω μου όλη την εκπομπή, βεβαίως με τη βοήθεια της κυρίας Γκολεμά και των υπολοίπων ανθρώπων που βρίσκονται εκεί πέρα.

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι, ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία, θα είναι πάλι σε λίγο κοντά μας, οπότε μη μου ανησυχείτε» και η Ντέπυ Γκολεμά έκανε λόγω για λιποθυμία «Εμένα μου επιτρέπεις; Επειδή θα έχεις και δεύτερη λιποθυμία», είπε.

Δείτε το video

Σχετικά άρθρα

To “αντίο” του Νέστα!

Ο μεγάλος Αλεσάντρο Νέστα σταματάει το ποδόσφαιρο. Ο 37χρονος ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και αποσύρεται από την ενεργό δράση. “Το σώμα μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στις αγωνιστικές απαιτήσεις και είναι λογικό να αποσυρθώ”, Εδώ και έναν χρόνο ο Ιταλός αμυντικός έπαιζε στο MLS με τη φανέλα της Μόντρεαλ […]