Ληστές άρπαξαν τις συντάξεις από ταχυδρόμο!

Ο ταχυδρομικός σάκος του είχε 10.000 ευρώ – Σε εξέλιξη έρευνες τις αστυνομίας προς όλες τις κατευθύνσεις για να εντοπίσουν τους δράστες

Έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις διενεργούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας στα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές, για να εντοπίσουν δυο άγνωστους κακοποιούς που λήστεψαν το πρωί της Παρασκευής ένα ταχυδρομικό διανομέα.

Ο 55χρονος ταχυδρόμος εκτελούσε δρομολόγιο για την παράδοση συντάξεων σε δικαιούχους, όταν ξαφνικά σε ένα σημείο του δρόμου που συνδέει τις κοινότητες Λιόπρασο και Αγρελιά στο ύψος της Ποταμιάς πετάχτηκαν ξαφνικά δυο άγνωστοι μπροστά στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και τον υποχρέωσαν να σταματήσει.
Με την απειλή βίας, οι δράστες ανάγκασαν τον 55χρονο να τους παραδώσει τον ταχυδρομικό σάκο του μέσα στον οποίο υπήρχαν 10.000 ευρώ, άρπαξαν και το… μπουφάν του και τράπηκαν σε φυγή πεζή! Ο διανομέας ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή των ληστών, αλλά οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Συλλήψεις σε κέντρα διασκέδασης για παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου!

Στις εισαγγελικές αρχές οκτώ υπεύθυνοι καταστημάτων και δώδεκα παρκαδόροι. Είκοσι άτομα συνελήφθησαν βραδινές ώρες του Σαββάτου, στη διάρκεια εξόρμησης των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, σε Πειραιά, Άλιμο και Κολωνάκι. Πρόκειται για οκτώ υπευθύνους καταστημάτων και 12 παρκαδόρους. Οπως διαπιστώθηκε, καταλάμβαναν παράνομα […]