Ληστές πάτησαν ηλικιωμένη με αυτοκίνητο!

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες πάτησαν με αυτοκίνητο και σκότωσαν ηλικιωμένη που τους κυνήγησε μέχρι το δρόμο έπειτα από τη ληστεία.

Οι ληστές είχαν μπει στο σπίτι της ηλικιωμένης με σκοπό να τη ληστέψουν. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, οι δράστες ήθελαν να της πάρουν κόσμημα. Εκείνη, όμως, αντιστάθηκε και οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Αστυνομία. Μάλιστα, οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας για το περιστατικό, δηλώνει πως είδαν τη γυναίκα στην άσφαλτο, χωρίς όμως να την κουνήσουν γιατί δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί. Έπειτα, σημειώνει πως άκουσε ότι κάποιοι άγνωστοι προσπάθησαν να της αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό, εκείνη αντιστάθηκε, οι δράστες την χτύπησαν και στη βιασύνη τους να φύγουν άμεσα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο.

Σχετικά άρθρα

“Συλλάβετε τώρα τον Ξηρό!”

Με ανακοίνωσή του, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνει ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός, είναι «ένα από τα πλέον αδίστακτα και επικίνδυνα μέλη της 17 Νοέμβρη», καλώντας σε έντονο ύφος την ελληνική κυβέρνηση να τον εντοπίσει άμεσα και να τον οδηγήσει στην φυλακή. Την αντίδραση της Ουάσιγκτον προκάλεσε η είδηση της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού. Με ανακοίνωσή του, […]