Λύκος κατέβηκε για κυνήγι στον Πολύγυρο! (video)

Απίστευτες εικόνες στην Χαλκιδική

Στις παρυφές του Πολυγύρου, 500 μέτρα από το Δικαστικό Μέγαρο της πρωτεύουσας της Χαλκιδικής, ένας λύκος κυνηγούσε μέχρις εσχάτων ένα μικρό ελάφι.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περίοικοι, όταν είδαν δίπλα στα σπίτια τους, μέρα μεσημέρι, έναν λύκο να κυνηγάει τη λεία του.

Ο Πολύγυρος περικλείεται από δασικές εκτάσεις και ο λύκος κυνηγώντας ένα μικρό ελάφι έφθασε μέχρι την περιφερειακή οδό του Πολυγύρου, που οδηγεί στο Δικαστήρια και στο Νοσοκομείο, δίπλα από τα σπίτια. Το μικρό ελάφι για να σωθεί κατάφερε και πέρασε τον φράχτη ενός οικοπέδου.

Ο λύκος ανήμπορος να το φτάσει το περιεργάζεται έξω από το σύρμα.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο halkidikinews.gr, τις τελευταίες μέρες επισκέπτονται την πόλη και κουνάβια…

Εξάλλου, οι αλεπούδες είναι συχνές επισκέπτριες στην περιοχή “Λούκι” του Πολυγύρου σε σημείο που το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση και να επιστήσει την προσοχή στους κατοίκους του Πολυγύρου να μην τις ταϊζουν, γιατί γίνονται επικίνδυνες λόγω της λύσσας.

Σχετικά άρθρα

Οι Θεσσαλονικείς ”πιάνουν τον Μάη” στην παραλία

Πρωτομαγιά με τη θερμοκρασία να θυμίζει καλοκαίρι για την Θεσσαλονίκη σήμερα και πολλοί ήταν εκείνοι που έμειναν στην πόλη και προτίμησαν να πιάσουν τον Μάη με θέα την παραλια του Θερμαϊκού. Τα καταστήματα στην παραλία είναι ασφυκτικά γεμάτα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίμησαν να απολαύσουν τον καφε τους στο χέρι καθισμένοι χαλαρά στην […]