“Μα καλά, τι πίνει; Θέλω κι εγώ!”

Ο Ψινάκης για την Χριστοδουλοπούλου

Αυτή ήταν η αντίδραση του Ηλία Ψινάκη σε ερώτηση που δέχτηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαραθώνα, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον Δήμαρχο Λέσβου αλλά και την πολύπαθη τοπική κοινωνία, που αντιμετωπίζει το πρωτοφανές «κύμα» προσφύγων στο νησί.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση της κυρίας Χριστοδουλοπούλου για τα ελληνικά νησιά που, σύμφωνα με την πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, πλούτισαν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ο κ. Ψινάκης είπε χαρακτηριστικά: «Όντως, οι κάτοικοι έχουν πλουτίσει από τους χιλιάδες πρόσφυγες που… λιάζονται στα νησιά και για να…ξεπιαστούν, το ρίχνουν στις πολεμικές τέχνες!».

«Μα καλά, τί πίνει η κυρία Χριστοδουλοπούλου;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Θέλω κι εγώ!».

Πάντως, στον αντίποδα των ενεργειών της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Ψινάκης κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να κινητοποιήσει το σύνολο των δημάρχων, την ΚΕΔΕ, αλλά και τους κατοίκους του Μαραθώνα, ώστε να προσφέρουν τα απαραίτητα υλικοτεχνικά αγαθά, ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο.

Μάλιστα, αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Μαραθώνα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο Ηλίας Ψηνάκης «ανέβασε» στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter και Instagram την παρακάτω φωτογραφία, λέγοντας παράλληλα ένα «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συμβάλουν στην προσπάθεια.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα